Publicações com as mesmas áreas científicas da publicação Relationship between biogenic amines and volatile acidity, sulfur dioxide, and free amino acid contents of quality wines and musts from Alentejo (Portugal)
Andreia P Oliveira (Autor) (Outra); Rossana M Costa (Autor) (Outra); Ana S Magalhaes (Autor) (Outra); Jose A Pereira (Autor) (Outra); Marcia Carvalho (Autor) (Outra); Patricia Valentao (Autor) (FFUP); Paula B Andrade (Autor) (FFUP); Branca M Silva (Autor) (Outra)
Luciana Grazziotin Rossato (Autor) (Outra); Vera Marisa Costa (Autor) (Outra); Renata Pereira Limberger (Autor) (Outra); Maria de Lourdes Bastos (Autor) (FFUP); Fernando Remiao (Autor) (FFUP)
Paulo J Magalhaes (Autor) (Outra); Daniel O Carvalho (Autor) (Outra); Jose M Cruz (Autor) (Outra); Luis F Guido (Autor) (FCUP); Aquiles A Barros (Autor) (FCUP)
Angela Fernandes (Autor) (Outra); Amilcar L Antonio (Autor) (Outra); Beatriz B P P Oliveira (Autor) (FFUP); Anabela Martins (Autor) (Outra); Isabel C F R Ferreira (Autor) (Outra)
Viegas, Olga (Autor) (FCNAUP); Bojana Zegura (Autor) (Outra); Marko Pezdric (Autor) (Outra); Matjaz Novak (Autor) (Outra); Ferreira, Isabel M P L V O (Autor) (FFUP); Pinho, Olívia (Autor) (FCNAUP); Metka Filipic (Autor) (Outra)