Saltar para:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating Promotion
Mapa das Instalações
Edifício Principal | Main Building Edifício Pós-Graduações | Post-Graduate Building

Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating Promotion

Título
Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating Promotion
Tipo
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Ano
2021
Autores
Gonçalves, C.
(Autor)
FCNAUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Santos, T.
(Autor)
FCNAUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Padrão, Patrícia
(Autor)
FCNAUP
Esteves, S
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Oliveira, L
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Ata de Conferência Internacional
Páginas: 240-247
World Conference on Information Systems and Technologies, WorldCIST 2021
30 March 2021 through 2 April 2021
Indexação
Publicação em Scopus Scopus - 0 Citações
Classificação Científica
CORDIS: Ciências da Saúde
FOS: Ciências médicas e da saúde
Outras Informações
ID Authenticus: P-00V-22C
Abstract (EN): A large number of studies support the concept that high salt intake is the main risk factor in increasing blood pressure and cardiovascular diseases in the population. The main objective of this study is to analyze consumers¿ preliminary satisfaction questionnaires regarding the use of an innovative prototype equipment to monitor and control salt during cooking ¿ the Salt Control H (SCH) during their participation in one clinical trial. Most of the participants (37.5%) reported that stayed very satisfied with the use of the equipment (overall satisfaction) and 78.1% of participants would like to recommend the SCH to a friend. This acceptance study shows satisfactory results, even though it is a prototype version, to encourage the use of this innovative equipment in order to improve family¿s tools to healthier cooking. © 2021, The Author(s), under exclusive license to Springer Nature Switzerland AG.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Economia da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z  I Livro de Visitas
Página gerada em: 2024-10-20 às 06:52:04 | Política de Utilização Aceitável | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias
SAMA2