Saltar para:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Metrology, Agriculture and Food: Literature Quantitative Analysis

Metrology, Agriculture and Food: Literature Quantitative Analysis

Título
Metrology, Agriculture and Food: Literature Quantitative Analysis
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2021
Autores
Durazzo, A
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Souto, EB
(Autor)
Outra
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Ver página do Authenticus Sem ORCID
Lombardi Boccia, G
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Santini, A
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Lucarini, M
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 22
Página Final: 889
Editora: MDPI
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge - 0 Citações
Publicação em Scopus Scopus - 0 Citações
Outras Informações
ID Authenticus: P-00V-GKJ
Abstract (EN): Great attention has been given in recent years to the relationships between metrology, agriculture, and food. This study aims at providing an analysis of the literature regarding the relationships between metrology, agriculture, and food. The Scopus online database has been used to extract bibliometric data throughout the search string: TITLE-ABS-KEY (Metrology* AND Agriculture* OR Food*), and the VOSviewer bibliometric software was used to visualize results as bubble maps. The novelty character of this perspective paper is to indicate and point out the main research themes/lines addressing the relationships between metrology, agriculture, and food by analyzing: (i) the authors of the published papers; (ii) the type of paper; (iii) the countries and institutions where the research is developed. Bibliometrics allows one to holistically examine entire scientific areas or sub-fields to get new qualitative and quantitative insights. These results represent a useful tool for identifying emerging research directions, collaboration networks, and suggestions for more in-depth literature searches.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 11
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação.
Publicações Relacionadas

Dos mesmos autores

Wine Polyphenols and Health: Quantitative Research Literature Analysis (2021)
Artigo em Revista Científica Internacional
Lucarini, M; Durazzo, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB; Cecchini, F; Santini, A
Grape Seeds: Chromatographic Profile of Fatty Acids and Phenolic Compounds and Qualitative Analysis by FTIR-ATR Spectroscopy (2020)
Artigo em Revista Científica Internacional
Lucarini, M; Durazzo, A; Kiefer, J; Santini, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB; Romani, A; Lampe, A; Nicoli, SF; Gabrielli, P; Bevilacqua, N; Campo, M; Morassut, M; Cecchini, F
Fruit Wastes as a Valuable Source of Value-Added Compounds: A Collaborative Perspective (2021)
Artigo em Revista Científica Internacional
Lucarini, M; Durazzo, A; Bernini, R; Campo, M; Vita, C; Souto, EB; Lombardi Boccia, G; Ramadan, MF; Santini, A; Romani, A

Da mesma revista

The Potential of Some Moringa Species for Seed Oil Production (2018)
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Boukandoul, S; Susana Casal; Zaidi, F
The Impact of Logistics Performance on Argentina, Brazil, and the US Soybean Exports from 2012 to 2018: A Gravity Model Approach (2020)
Artigo em Revista Científica Internacional
João Gilberto Mendes dos Reis; Pedro Amorim; José Sarsfield Cabral; Rodrigo Carlo Toloi
Spouted Bed Dried Rosmarinus officinalis Extract: A Novel Approach for Physicochemical Properties and Antioxidant Activity (2020)
Artigo em Revista Científica Internacional
Souza, CRF; Baldim, I; Bankole, VO; da Ana, R; Durazzo, A; Lucarini, M; Cicero, N; Santini, A; Souto, EB; Oliveira, WP
Olive Pulp and Exogenous Enzymes Feed Supplementation Effect on the Carcass and Offal in Broilers: A Preliminary Study (2020)
Artigo em Revista Científica Internacional
Sayehban, P; Seidavi, A; Dadashbeiki, M; Ghorbani, A; de Araujo, WAG; Durazzo, A; Lucarini, M; Gabrielli, P; Omri, B; Albino, LFT; Souto, EB; Santini, A

Ver todas (10)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2024 © Reitoria da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z  I Livro de Visitas
Página gerada em: 2024-09-05 às 02:21:53 | Política de Utilização Aceitável | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias