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Chemical and organoleptic properties of bread enriched with Rosmarinus officinalis L.: The potential of natural extracts obtained through green extraction methodologies as food ingredients (vol 384, 132514, 2022)

Título
Chemical and organoleptic properties of bread enriched with Rosmarinus officinalis L.: The potential of natural extracts obtained through green extraction methodologies as food ingredients (vol 384, 132514, 2022)
Tipo
Outras Publicações
Ano
2022
Autores
Kessler, JC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Vieira, V
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Isabel M. Martins
(Autor)
FEUP
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Manrique, Y.A.
(Autor)
FEUP
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Ferreira, P
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Calhelha, RC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Afonso, A
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Barros, L
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Rodrigues, AE
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Outras Informações
ID Authenticus: P-00W-WCV
Abstract (EN): The authors regret the inconvenience caused but found an error in the text of section 2.5.3 - ¿Sensory evaluation of the aroma of bread¿ of the article. It should read ¿Four concentrations of R. officinalis extract were used: 0.0, 0.5, 1.0 and 2.0 ¿L/100 g of bread.¿ instead of ¿Four concentrations of R. officinalis extract were used: 0.0, 0.5, 1.0 and 2.0 g/100 g of bread.¿ The authors would like to apologise for any inconvenience caused. © 2022 Elsevier Ltd
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Documentos
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