Publicações com as mesmas áreas científicas da publicação Discrimination and characterisation of extra virgin olive oils from three cultivars in different maturation stages using Fourier transform infrared spectroscopy in tandem with chemometrics
Andreia P Oliveira (Autor) (Outra); Rossana M Costa (Autor) (Outra); Ana S Magalhaes (Autor) (Outra); Jose A Pereira (Autor) (Outra); Marcia Carvalho (Autor) (Outra); Patricia Valentao (Autor) (FFUP); Paula B Andrade (Autor) (FFUP); Branca M Silva (Autor) (Outra)
Luciana Grazziotin Rossato (Autor) (Outra); Vera Marisa Costa (Autor) (Outra); Renata Pereira Limberger (Autor) (Outra); Maria de Lourdes Bastos (Autor) (FFUP); Fernando Remiao (Autor) (FFUP)
Paulo J Magalhaes (Autor) (Outra); Daniel O Carvalho (Autor) (Outra); Jose M Cruz (Autor) (Outra); Luis F Guido (Autor) (FCUP); Aquiles A Barros (Autor) (FCUP)
Angela Fernandes (Autor) (Outra); Amilcar L Antonio (Autor) (Outra); Beatriz B P P Oliveira (Autor) (FFUP); Anabela Martins (Autor) (Outra); Isabel C F R Ferreira (Autor) (Outra)
Viegas, Olga (Autor) (FCNAUP); Bojana Zegura (Autor) (Outra); Marko Pezdric (Autor) (Outra); Matjaz Novak (Autor) (Outra); Ferreira, Isabel M P L V O (Autor) (FFUP); Pinho, Olívia (Autor) (FCNAUP); Metka Filipic (Autor) (Outra)