Publicações com as mesmas áreas científicas da publicação Rheological and structural characterization of gels from whey protein hydrolysates/locust bean gum mixed systems
Daniela S. Falcão (Autor) (FEUP); Luisa M. Martins (Autor) (FEUP); R. A. Silva (Autor) (Outra); C. M. Rangel (Autor) (FEUP); Alexandra M. F. R. Pinto (Autor) (FEUP)
Miguel A. Cerqueira (Autor) (Outra); Ana C. Pinheiro (Autor) (Outra); Bartolomeu W. S. Souza (Autor) (Outra); Álvaro M. P. Lima (Autor) (Outra); Clara Ribeiro (Autor) (Outra); Cândida Miranda (Autor) (Outra); José A. Teixeira (Autor) (Outra); Renato A. Moreira (Autor) (Outra); Manuel A. Coimbra (Autor) (Outra); M. Pilar Gonçalves (Autor) (FEUP); António A. Vicente (Autor) (Outra)
Fernando Santos (Autor) (FEUP); Jaime M. Monteiro (Autor) (FEUP); J. Chousal (Autor) (FEUP); Mário A. P. Vaz (Autor) (FEUP); J. F. Silva Gomes (Autor) (FEUP)