Saltar para:
Logótipo
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Water sorption isotherms of fresh and partially osmotic dehydrated pumpkin parenchyma and seeds at several temperatures

Water sorption isotherms of fresh and partially osmotic dehydrated pumpkin parenchyma and seeds at several temperatures

Título
Water sorption isotherms of fresh and partially osmotic dehydrated pumpkin parenchyma and seeds at several temperatures
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2005
Autores
Mayor, L., Moreira, R., Chenlo, F., Sereno, A.M.
(Autor)
FEUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Ver página do Authenticus Sem ORCID
Revista
Vol. 220
Páginas: 163-167
ISSN: 1438-2377
Editora: Springer Nature
Outras Informações
Idioma: Português
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação.
Publicações Relacionadas

Dos mesmos autores

Plano de Acção para a Biblioteca da FEUP (1996)
Relatório Técnico
Manuel Matos; Santos Barbosa; Lígia Ribeiro; Eurico Carrapatoso; Paulo Pinho; Gabriel David; Paulo Tavares de Castro; Fonseca Almeida; Santos Baptista; Alberto Sereno; Ana Azevedo
Water activity in sorbitol or xylitol + water and sorbitol or xylitol + sodium chloride + water systems at 20ºC and 35ºC (2001)
Artigo em Revista Científica Internacional
José F. Comesaña; Antonio Correa; Alberto M. Sereno
Water activity at 35ºC in 'sugar' + water and 'sugar' + sodium chloride + water systems (2001)
Artigo em Revista Científica Internacional
José F. Comesaña; Antonio Correa; Alberto M. Sereno
Use of analytical solutions of groups (ASOG) contribution method to predict water activity in solutions of sugars, polyols and urea (1994)
Artigo em Revista Científica Internacional
Antonio Correa; Jose F. Comesaña; Alberto M. Sereno
Thermal transitions of osmotically dehydrated tomato by modulated temperature differential scanning calorimetry (2003)
Artigo em Revista Científica Internacional
Alessandra F. Baroni ; Alberto M. Sereno; Miriam Hubinger

Ver todas (55)

Da mesma revista

HS-SPME/GC-MS methodologies for the analysis of volatile compounds in cork material (2016)
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Moreira N; Lopes P; M. Cabral; Paula Guedes de Pinho
Food authentication by PCR-based methods (2008)
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Isabel Mafra; Isabel M P L V O Ferreira; Beatriz B P P Oliveira
Valorization of brewers' spent grain and spent yeast through protein hydrolysates with antioxidant properties (2016)
Artigo em Revista Científica Internacional
Vieira, E; Teixeira, J; Ferreira, Isabel
Utilization of natural and synthetic sources of carotenoids in the skin pigmentation of gilthead seabream (Sparus aurata) (2002)
Artigo em Revista Científica Internacional
Gomes, E; Dias, J; Silva, P; Valente, L; Empis, J; Gouveia, L; Bowen, J; Young, A
Traditional and industrial oven-dry processing of olive fruits: influence on textural properties, cell wall polysaccharide composition, and enzymatic activity (2009)
Artigo em Revista Científica Internacional
Cardoso, SM; Isabel Mafra; Reis, A; Barros, AS; Nunes, C; Georget, DMR; Smith, AC; Saraiva, J; Waldron, KW; Coimbra, MA

Ver todas (34)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z  I Livro de Visitas
Página gerada em: 2024-08-24 às 05:01:49 | Política de Utilização Aceitável | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias