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Hydrolysis of caseins by extracts of Cynara cardunculus precipitated by ammonium sulfate

Título
Hydrolysis of caseins by extracts of Cynara cardunculus precipitated by ammonium sulfate
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2002
Autores
Silva, SV
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Barros, RM
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Revista
Vol. 67 5
Páginas: 1746-1751
ISSN: 0022-1147
Editora: Wiley-Blackwell
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-P6S
Abstract (EN): Polyacrylamide gel electrophoresis (in the presence of urea) and gel permeation chromatography were employed to assess the profile of hydrolysis of caseins and the activity of enzymes contributed by the flowers of the plant Cynara cardunculus on bovine caseins, after previous precipitation with ammonium sulfate or in a plain crude aqueous extract. Results indicated that the qualitative degradation profile of bovine caseins by plant enzymes (cardosins) remains essentially unchanged upon extraction, and quantitative analysis showed that the precipitated fractions had a higher coagulant-to-proteolytic activity ratio; hence, the results showed that inexpensive precipitation with ammonium sulfate can successfully be used as a purification method in the production of that plant coagulant in standardized form.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 6
Documentos
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