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The effect of dimerization on the heat ability of soluble enzymes

Título
The effect of dimerization on the heat ability of soluble enzymes
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
1996
Autores
Barros, RM
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Revista
Vol. 16
Páginas: 45-49
ISSN: 0178-515X
Editora: Springer X
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge - 0 Citações
Publicação em Scopus Scopus - 0 Citações
Outras Informações
ID Authenticus: P-001-D8Q
Abstract (EN): The balance equation describing the deactivation of an enzyme in soluble form under perfect stirring conditions when the enzyme undergoes a dimerization process was written and analytically solved in dimensionless form. The effect of four relevant parameters on the concentration of active enzyme sites under the assumption that a typical steam-heating scheme is followed was described and discussed. Dimerization always brings about faster decay of enzyme activity, and this effect is enhanced by elapsing time and by small ratios of the time scale associated with enzyme decay to that associated with heat transfer.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
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