Saltar para:
Logótipo
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods

Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods

Título
Incorporation of phenolic extracts from different by-products in yoghurts to create fortified and sustainable foods
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2023
Autores
Ferreira, S.M.
(Autor)
FEUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Lúcia Silveira Santos
(Autor)
FEUP
Revista
Título: Food BioscienceImportada do Authenticus Pesquisar Publicações da Revista
Vol. 51 102293
ISSN: 2212-4292
Editora: Elsevier
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge
Publicação em Scopus Scopus
ScienceDirect (Elsevier)
Outras Informações
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Documentos
Nome do Ficheiro Descrição Tamanho
2023_Ferreira_Food Bioscience Artigo original 3205.61 KB
Publicações Relacionadas

Dos mesmos autores

Sustainability in Skin Care: Incorporation of Avocado Peel Extracts in Topical Formulations (2022)
Artigo em Revista Científica Internacional
Sara M. Ferreira; Zizina Falé; Lúcia Silveira Santos
Harnessing the potential of chestnut shell extract to enhance fresh cheese: a sustainable approach for nutritional enrichment and shelf-life extension (2023)
Artigo em Revista Científica Internacional
Sara Moura Ferreira; Luis Carlos Matos; Lúcia Silveira Santos
From by-product to functional ingredient: incorporation of avocado peel extract as an antioxidant and antibacterial agent (2022)
Artigo em Revista Científica Internacional
Ferreira, S. M.; Lúcia Silveira Santos
A Novel Approach in Skin Care: By-Product Extracts as Natural UV Filters and an Alternative to Synthetic Ones (2023)
Artigo em Revista Científica Internacional
Ferreira, S. M.; Gomes, S. M.; Lúcia Silveira Santos

Da mesma revista

Quality evolution of raw meat under hyperbaric storage - Fatty acids, volatile organic compounds and lipid oxidation profiles (2021)
Artigo em Revista Científica Internacional
Santos, MD; Matos, G; Susana Casal; Delgadillo, I; Saraiva, JA
Minerals and vitamin B-9 in dried plants vs. infusions: Assessing absorption dynamics of minerals by membrane dialysis tandem in vitro digestion (2016)
Artigo em Revista Científica Internacional
Dias, MI; Morales, P; Barreira, JCM; Oliveira, MBPP; Sánchez Mata, MC; Ferreira, ICFR
Mayonnaise produced by ultrasound-assisted emulsification using plant-based and ¿clean label¿ ingredients (2024)
Artigo em Revista Científica Internacional
Pereira R.C.; Bourbon A.I.; Azevedo A.G.; Figueira D.; Castelo-Branco D.; Rocha C.; Lima R.C.; Cunha, LM; Pastrana L.M.; Cerqueira M.A.
Evaluation of natural compounds against <i>Listeria innocua</i>: Translating in vitro success to processed meat models (2024)
Artigo em Revista Científica Internacional
Milanovic, V; Mariz, M; Cardinali, F; Garofalo, C; Radan, M; Bilus, T; Aquilanti, L; Cunha, LM; Osimani, A

Ver todas (7)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z  I Livro de Visitas
Página gerada em: 2024-10-01 às 20:22:49 | Política de Utilização Aceitável | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias