Go to:
Logótipo
You are here: Start > Publications > View > Valorização de óleos de peixe através da redução do seu índice de acidez
Horário de verão da Biblioteca
Publication

Valorização de óleos de peixe através da redução do seu índice de acidez

Title
Valorização de óleos de peixe através da redução do seu índice de acidez
Type
Thesis
Year
2016-02-10
Authors
Ana Isabel Gabriel Pinto
(Author)
FEUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Scientific classification
FOS: Engineering and technology > Chemical engineering
Other information
Language: Portuguese
Documents
File name Description Size
Tese_ReducaoAcidezOleoPeixe Valorização de óleos de peixe através da redução do seu índice de acidez 1900.18 KB
Recommend this page Top
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Accessibility  I Index A-Z  I Guest Book
Page generated on: 2024-08-22 at 16:17:25 | Acceptable Use Policy | Data Protection Policy | Complaint Portal