Go to:
Logótipo
You are here: Start > Projetos / Dissertações / Teses > Tese de Mestrado em Inovação e Empreendedorismo Tecnológico
Acesso à coleção completa de ebooks da Knovel
Options

Tese de Mestrado em Inovação e Empreendedorismo Tecnológico

A practical approach to measuring the organizational innovation culture in a food service company

Estudante: António Joaquim da Silva Teixeira
Nº de Estudante: 200901748
Orientadores: Maria Alexandra Neves Soares dos Reis Torgal Lobo Xavier
 
Estado: Concluído
Desde: 03-NOV-2017
 
Início: 06-SET-2016
Entrega da Tese: 22-NOV-2017
Defesa: 03-NOV-2017
   
Título da Tese: A practical approach to measuring the organizational innovation culture in a food service company
Título Provisório: A practical approach to measuring the organizational innovation culture in a food service company

Elementos do Júri

Nome Papel
João José Pinto Ferreira Presidente
Manuel Oliveira Arguente
Maria Alexandra Xavier Vogal Orientador
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Accessibility  I Index A-Z  I Guest Book
Page generated on: 2025-08-11 at 05:10:00 | Acceptable Use Policy | Data Protection Policy | Complaint Portal