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Effect of CA-storage on the physical and sensorial quality of 'Rocha' pear

Título
Effect of CA-storage on the physical and sensorial quality of 'Rocha' pear
Tipo
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Ano
2003
Autores
Galvis Sanchez, AC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
Fonseca, SC
(Autor)
Outra
Morais, AMMB
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Ata de Conferência Internacional
Páginas: 691-695
Postharvest Unlimited International Conference
LEUVEN, BELGIUM, JUN 11-14, 2002
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge - 0 Citações
Publicação em Scopus Scopus - 0 Citações
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-KG3
Abstract (EN): The effect of several storage factors (storage time, time in the open air at room temperature, and concentrations Of O-2 and CO2) were evaluated for the pear cultivar 'Rocha' following CA and NA storage. Colour was affected by the time in the open air and the concentrations Of O-2 and CO2, via their linear, quadratic and cross interaction effects. Firmness was affected by all factors tested. Sensorial evaluation confirmed the results pertaining to colour and firmness, and permitted detection of the influence of storage conditions upon juiciness and sweetness.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
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