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Some aspects of vegetable pickling processes

Título
Some aspects of vegetable pickling processes
Tipo
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Ano
1997
Autores
Nabais, RM
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Revista
Vol. 3
Páginas: 1-11
ISSN: 1082-0132
Editora: SAGE
Outras Informações
ID Authenticus: P-001-C0V
Abstract (EN): A topical review of pickled vegetables is presented that encompasses scientific considerations relevant to processing with the ultimate goal of generating interest for this ancient preservation technique. The emphasis is placed on the potential application of pickling to a group of high quality vegetables, and directing research and development pertaining to pickling in a more educated way. A critical literature survey is presented on issues such as transport of solutes, in situ fermentation, and textural changes throughout the pickling process.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 11
Documentos
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