Saltar para:
Logótipo
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Frequency of functional food consumption and awareness and perceptions of health risks towards metabolic syndrome among poles aged 15 and above (LIPGENE project)

Frequency of functional food consumption and awareness and perceptions of health risks towards metabolic syndrome among poles aged 15 and above (LIPGENE project)

Título
Frequency of functional food consumption and awareness and perceptions of health risks towards metabolic syndrome among poles aged 15 and above (LIPGENE project)
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2009
Autores
Wadolowska, Lidia
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Oziewicz, Marzena Danowska
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Knox, Barbara Stewart
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 21 4
Páginas: 429-446
ISSN: 1120-1770
Indexação
Publicação em ISI Web of Science ISI Web of Science
Classificação Científica
FOS: Ciências médicas e da saúde > Outras ciências médicas
Outras Informações
Abstract (EN): Adults in Poland have a high risk of metabolic syndrome due to increasing obesity and high blood pressure, cholesterol and blood sugar levels. Some people, especially those who are aware of health risks, assume that consuming functional foods may help decrease disease risks and promote better health. The aim of this paper was to find specific clusters of Polish adults who consume certain functional foods and characterize them as functional food consumers or non-consumers in relation to their awareness of disease risk conditions and perception of the risk of metabolic syndrome.
Idioma: Português
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação com acesso permitido.
Publicações Relacionadas

Dos mesmos autores

Differences between older and younger Poles in functional food consumption, awareness of metabolic syndrome risk and perceived barriers to health improvement (2009)
Artigo em Revista Científica Internacional
Wadolowska, Lidia; Oziewicz, Marzena Danowska; Knox, Barbara Stewart; Almeida, Maria Daniel Vaz de

Da mesma revista

Triacylglycerol profile by HPLC/ELSD as a discriminant parameter of varietal olive oils from Portugal (2005)
Artigo em Revista Científica Internacional
Cunha, SC; Casal, S; Oliveira, MBPP
Effect of ripening time and the combination of ewe and goat milk on the microflora of Picante cheese (1995)
Artigo em Revista Científica Internacional
Freitas, AC; Sousa, MJ; F. Xavier Malcata
Effect of olive fruit fly infestation on the quality of olive oil from cultivars Cobrancosa, Madural and Verdeal Transmontana (2004)
Artigo em Revista Científica Internacional
Pereira, JA; Alves, MR; Casal, S; Oliveira, MBPP
Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Medicina Dentária da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z
Página gerada em: 2025-08-01 às 01:57:45 | Política de Privacidade | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias | Livro Amarelo Eletrónico