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Publicações

Application of sequential injection analysis (SIA) to food analysis

Título
Application of sequential injection analysis (SIA) to food analysis
Tipo
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Ano
2005
Autores
Perez Olmos, R
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Soto, JC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Zarate, N
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Araujo, AN
(Autor)
FFUP
Saraiva, MLMFS
(Autor)
FFUP
Revista
Título: Food ChemistryImportada do Authenticus Pesquisar Publicações da Revista
Vol. 90 3
Páginas: 471-490
ISSN: 0308-8146
Editora: Elsevier
Indexação
Classificação Científica
FOS: Ciências agrárias > Outras ciências agrárias
CORDIS: Ciências da Saúde
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-3JT
Resumo (PT): For effective control of food quality, a laboratory should be able to analyse a large number of samples in an accurate, reproducible and quick way. As sequential injection analysis (SIA) is becoming an important tool for the automation of chemical procedures, this paper presents an overview of the applications of this emergent methodology to food analysis. SIA systems developed to date offer good characteristics for routine use and the analytical methods proposed show adequate precision and accuracy. In addition, the results obtained are in good agreement with those furnished by the application of the reference methods. <br> <br> Keywords: Sequential injection analysis; On-line analysis; Food analysis <br> <a target="_blank" href="http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T6R-4DCDCN0-9&_user=2460038&_coverDate=05%2F01%2F2005&_rdoc=18&_fmt=high&_orig=browse&_srch=doc-info(%23toc%235037%232005%23999099996%23523048%23FLA%23display%23Volume)&_cdi=5037&_sort=d&_docanchor=&_ct=19&_acct=C000057398&_version=1&_urlVersion=0&_userid=2460038&md5=5659b0bfa617928585c0aa4189f26b5c"> Texto integral </a> <br> <br>
Abstract (EN): For effective control of food quality, a laboratory should be able to analyse a large number of samples in an accurate, reproducible and quick way. As sequential injection analysis (SIA) is becoming an important tool for the automation of chemical procedures, this paper presents an overview of the applications of this emergent methodology to food analysis. SIA systems developed to date offer good characteristics for routine use and the analytical methods proposed show adequate precision and accuracy. In addition, the results obtained are in good agreement with those furnished by the application of the reference methods.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 20
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