Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Projetos / Dissertações / Teses > Tese de Doutoramento em Ciências do Consumo Alimentar e Nutrição

Tese de Doutoramento em Ciências do Consumo Alimentar e Nutrição

Vitamin D-fortified bread as an effective strategy to improve the daily intake of this nutrient among the Portuguese population

Estudante: Suene Vanessa da Silva Souza
Nº de Estudante: 201900611
Orientadores: Elsa Marisa Ferreira Vieira
Coorientadores: Olívia Maria de Castro Pinho
Nuno Pedro Garcia Fernandes Bento Borges
 
Estado: Elaboração de Projetos / Dissertações / Teses
Desde: 19-AGO-2020
 
Início: 19-AGO-2020
Inscrição Definitiva:
   
Título Provisório: Vitamin D-fortified bread as an effective strategy to improve the daily intake of this nutrient among the Portuguese population
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-12-01 at 08:48:07 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book