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Development of perforation-mediated modified atmosphere packaging to preserve fresh fruit and vegetable quality after harvest

Título
Development of perforation-mediated modified atmosphere packaging to preserve fresh fruit and vegetable quality after harvest
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
1998
Autores
Oliveira, FAR
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Fonseca, SC
(Autor)
Outra
Oliveira, JC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Brecht, JK
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Chau, KV
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 4
Páginas: 339-352
ISSN: 1082-0132
Editora: SAGE
Outras Informações
ID Authenticus: P-001-6ZJ
Abstract (EN): The use of perforations as a means of obtaining large size containers suitable for modified atmosphere packaging (MAP) would greatly enhance the applicability of this technology for storage and distribution of fresh and minimally processed products. General concepts of MAP, and advantages and drawbacks of using perforations to achieve it are discussed. Products for which perforated packages can be used are Listed. The variables that affect this type of package are presented and the methodology for designing an adequate package is described and illustrated with the case study of shredded cabbage.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 14
Documentos
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