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Publicações

The Role of Malt on Beer Flavour Stability

Título
The Role of Malt on Beer Flavour Stability
Tipo
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
Ano
2023
Autores
Ferreira, IM
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Título: FERMENTATION-BASELImportada do Authenticus Pesquisar Publicações da Revista
Página Final: 464
ISSN: 2311-5637
Editora: MDPI
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge - 0 Citações
Publicação em Scopus Scopus - 0 Citações
Outras Informações
ID Authenticus: P-00Y-CC7
Abstract (EN): Delaying flavour staling has been one of the greatest and most significant challenges for brewers. The choice of suitable raw materials, particularly malting barley, is the critical starting point to delay the risk of beer staling. Malting barley and the malting process can have an impact on beer instability due to the presence of pro-oxidant and antioxidant activities. Malt contains various compounds originating from barley or formed during the malting process, which can play a significant role in the fundamental processes of brewing through their antioxidant properties. This review explores the relationship between malt quality, in terms of antioxidant and pro-oxidant activities, and the flavour stability of beer.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 10
Documentos
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