Saltar para:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Development of a chemically defined medium for growth of Bifidobacterium animalis

Publicações

Development of a chemically defined medium for growth of Bifidobacterium animalis

Título
Development of a chemically defined medium for growth of Bifidobacterium animalis
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2003
Autores
Kongo, JM
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Gomes, AMP
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Revista
Vol. 68
Páginas: 2742-2746
ISSN: 0022-1147
Editora: Wiley-Blackwell
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-EMN
Abstract (EN): The growth of Bifidobacterium animals was tested, under batch and continuous culture conditions, for dependence upon specific nitrogen compounds. The addition of nitrogen bases (adrenine, xantine, and guanine) to the medium containing acid-hydrolyzed casein significantly affected the growth of B. animalis, whereas no significant growth was reported when those bases were added to the medium containing only free amino acids; B. animalis was characterized by a mu(max) of 0.16/h when growth took place in PROLAB medium containing lactose and nitrogenous bases. Our study is potentially important toward design of improved infant milk formulations for healthy newborns.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação.
Publicações Relacionadas

Da mesma revista

Technological Optimization of Manufacture of Probiotic Whey Cheese Matrices (2011)
Artigo em Revista Científica Internacional
Madureira, AR; Brandao, T; Gomes, AM; Pintado, ME; F. Xavier Malcata
Simultaneous determination of ketoacids and dicarbonyl compounds, key Maillard intermediates on the generation of aged wine aroma (2007)
Artigo em Revista Científica Internacional
Da Silva Ferrreira, AC; Reis, S; Rodrigues, C; Oliveira, C; De Pinho, PG
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF HIGH-METHOXYL PECTIN AND LOCUST BEAN GUM SOLUTIONS IN STEADY SHEAR (1992)
Artigo em Revista Científica Internacional
DASILVA, JAL; Maria do Pilar Gonçalves; RAO, MA

Ver todas (31)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z
Página gerada em: 2025-10-04 às 09:45:46 | Política de Privacidade | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias | Livro Amarelo Eletrónico