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Quantification of chlorogenic acid and polyphenol oxidase activity in 'Rocha' pear after CA-Long storage

Título
Quantification of chlorogenic acid and polyphenol oxidase activity in 'Rocha' pear after CA-Long storage
Tipo
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Ano
2003
Autores
Galvis Sanchez, AC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
Morais, AMMB
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Gil, MI
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Ata de Conferência Internacional
Páginas: 405-408
8th International Controlled Atmosphere Research Conference (CA2001)
ROTTERDAM, NETHERLANDS, JUL 08-13, 2001
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-KF1
Abstract (EN): The effect of storage time and prevailing storage conditions on the phenolic content and the polyphenol oxidase (PPO) activity of 'Rocha' pear were evaluated throughout 9 months of storage. Chlorogenic acid was the dominant phenolic compound quantified in the pulp. Storage time and conditions influenced the acid content and the PPO activity, but a clear tendency could not be observed during storage. By 7 months of storage, the chlorogenic acid content was higher in pears stored under 3%(v/v) O-2 + 1.5%(v/v) CO2 than under the other storage conditions. By 9 months of storage, the lowest content of chlorogenic acid was found in pears stored under air. Storage under high CO2 levels was associated with high PPO activities, so it may be a limiting factor in attempts to extend the storage life of 'Rocha' pear.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 4
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