Saltar para:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Início > Publicações > Visualização > Citrulline as the main precursor of ethyl carbamate in model fortified wines inoculated with Lactobacillus hilgardii: a marker of the levels in a spoiled fortified wine

Publicações

Citrulline as the main precursor of ethyl carbamate in model fortified wines inoculated with Lactobacillus hilgardii: a marker of the levels in a spoiled fortified wine

Título
Citrulline as the main precursor of ethyl carbamate in model fortified wines inoculated with Lactobacillus hilgardii: a marker of the levels in a spoiled fortified wine
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2002
Autores
Z. Azevedo
(Autor)
FCUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
J. A. Couto
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
T. Hogg
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 34
Páginas: 32-36
ISSN: 0266-8254
Editora: Wiley-Blackwell
Indexação
Publicação em ISI Web of Science ISI Web of Science
Classificação Científica
FOS: Ciências da engenharia e tecnologias > Biotecnologia industrial
CORDIS: Ciências Naturais > Ciências biológicas > Biologia > Microbiologia
Outras Informações
Abstract (EN): Aims: The aim of this study was to investigate the production of ethyl carbamate (EC) precursors by Lactobacillus hilgardii in model and Douro fortified wines and to determine the relationship between these compounds and EC levels in this type of wine.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Contacto: zazevedo@fc.up.pt
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação.
Publicações Relacionadas

Da mesma revista

The use of selected phytochemicals with EDTA against Escherichia coli and Staphylococcus epidermidis single- and dual-species biofilms (2019)
Artigo em Revista Científica Internacional
J. Vale; Marta Ribeiro; Ana Cristina Abreu; Isabel Soares Silva; Manuel Simões
The ability of Salmonella enterica subsp. enterica strains to form biofilms on abiotic surfaces and their susceptibility to selected essential oil components (2025)
Artigo em Revista Científica Internacional
Perez-Lavalle, L; Anabela Borges; Gomes, IB; Carrasco, E; Valero, A; Simoes, M; Simões M; Inês Gomes
Photodynamic therapy and combinatory treatments for the control of biofilm-associated infections (2022)
Artigo em Revista Científica Internacional
Inês Gomes; Simões M; Ribeiro M; Saavedra MJ
Influence of batch or fed-batch growth on Staphylococcus epidermidis biofilm formation (2004)
Artigo em Revista Científica Internacional
Cerca, N; Pier, GB; Vilanova, M; Oliveira, R; Azeredo, J

Ver todas (9)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z
Página gerada em: 2025-09-08 às 04:48:09 | Política de Privacidade | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias