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Publicações

Characterization of kafirin and zein oligomers by preparative sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis

Título
Characterization of kafirin and zein oligomers by preparative sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2005
Autores
Nunes, A
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
Correia, I
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Barros, A
(Autor)
Outra
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Ver página do Authenticus Sem ORCID
Delgadillo, I
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
Revista
Vol. 53
Páginas: 639-643
ISSN: 0021-8561
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-4R2
Abstract (EN): Quantitative and qualitative analysis of uncooked zein and kafirin fractions were performed through sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE) and electrophoretic profiles. Kafirins and zeins present the same oligomer and monomer compositions with the exception of a 66 kDa oligomer that is only present in kafirins. The quantitative analysis showed differences between zein and kafirin. The composition of each oligomer was established via preparative SIDS-PAGE. Part of the cooked oligomers resists reduction; the presence of those oligomers could be related to the decrease on protein digestibility with the cooking process.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
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