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A COMPARISON OF THE LYOAVAILABILITY OF THE ACTIVE INGREDIENT IN TABLETS OBTAINED WITH CLASSIC GRAINS AND WITH EXTRUDED SPHERONIZED GRAINS

Título
A COMPARISON OF THE LYOAVAILABILITY OF THE ACTIVE INGREDIENT IN TABLETS OBTAINED WITH CLASSIC GRAINS AND WITH EXTRUDED SPHERONIZED GRAINS
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
1994
Autores
DURU, C
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
GAUDY, D
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Sousa Lobo JM
(Autor)
FFUP
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BATAILLE, B
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
JACOB, M
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
PUECH, A
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 4
Páginas: 226-229
ISSN: 1157-1489
Outras Informações
ID Authenticus: P-001-K55
Abstract (EN): Tablets obtained from grains prepared with an oscillating granulator and by axial extrusion followed by spheronization are compared Extrusion/spheronization leads to an improvement in the rheological properties, and also in other properties, such as bulk density and porosity, that indicate the involvement of forces at the upper punch higher than those seen with classic grains to obtain the same tablet hardness. The result is a sustained-release form with the extruded/spheronized grains, the transport mode being of the non-Fickian type.
Idioma: Francês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 4
Documentos
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