Saltar para:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Início > Publicações > Visualização > DETERMINATION OF METALLIC CATIONS IN WINES BY FLOW-INJECTION ANALYSIS

Publicações

DETERMINATION OF METALLIC CATIONS IN WINES BY FLOW-INJECTION ANALYSIS

Título
DETERMINATION OF METALLIC CATIONS IN WINES BY FLOW-INJECTION ANALYSIS
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
1990
Autores
RANGEL, AOSS
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 41
Páginas: 284-288
ISSN: 0002-9254
Outras Informações
ID Authenticus: P-001-S1B
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
Não foi encontrado nenhum documento associado à publicação.
Publicações Relacionadas

Dos mesmos autores

Turbidimetric flow-injection determination of total nitrogen and potassium in vegetables (1997)
Artigo em Revista Científica Internacional
Lima, JLFC; Rangel, AOSS; Souto, MRS; Zagatto, EAG
Spectrophotometric flow injection determination of total phosphorus in beer using on-line UV/thermal induced digestion (2000)
Artigo em Revista Científica Internacional
Fernandes, SMV; Lima, JLFC; Rangel, AOSS
Spectrophotometric determination of iron and boron in soil extracts using a multi-syringe flow injection system (2005)
Artigo em Revista Científica Internacional
Gomes, DMC; Segundo, MA; Lima, JLFC; Rangel, AOSS
SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOTAL IRON AND CHROMIUM(VI) IN WASTE-WATER USING A FLOW-INJECTION SYSTEM BASED ON THE SANDWICH TECHNIQUE (1989)
Artigo em Revista Científica Internacional
ARAUJO, AN; LIMA, JLFC; RANGEL, AOSS; ALONSO, J; BARTROLI, J; BARBER, R

Ver todas (37)

Da mesma revista

Sequential injection analysis of free and total potassium in wines using potentiometric detection and microwave digestion (2003)
Artigo em Revista Científica Internacional
Zarate, S; Araujo, AN; Montenegro, MCBSM; Perez Olmos, R
Recovery of winery by-products in the Douro Demarcated Region: Production of calcium tartrate and grape pigments (2002)
Artigo em Revista Científica Internacional
A. Alves; F. G. Braga; F. A. L. E. Silva
Proanthocyanidin composition of red Vitis vinifera varieties from the Douro valley during ripening: Influence of cultivation altitude (2001)
Artigo em Revista Científica Internacional
Mateus, N; Marques, S; Goncalves, AC; Machado, JM; De Freitas, V

Ver todas (21)

Recomendar Página Voltar ao Topo
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Termos e Condições  I Acessibilidade  I Índice A-Z
Página gerada em: 2025-08-21 às 04:27:44 | Política de Privacidade | Política de Proteção de Dados Pessoais | Denúncias