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Publicações

Role of Natural Fermented Olives in Health and Disease

Título
Role of Natural Fermented Olives in Health and Disease
Tipo
Capítulo ou Parte de Livro
Ano
2016
Autores
F. Xavier Malcata
(Autor)
FEUP
C. M. Peres
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
C. Peres
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Indexação
Publicação em ISI Web of Knowledge ISI Web of Knowledge
Publicação em ISI Web of Science ISI Web of Science
Classificação Científica
CORDIS: Ciências Tecnológicas
FOS: Ciências da engenharia e tecnologias
Outras Informações
Abstract (EN): Fermented olives are an important vehicle for delivering probiotics, contributing to magnify their known health benefits, especially in view of their efficacy to prevent or ameliorate specific chronic diseases by influencing the bioavailability and activity of particular bioactive compounds. This chapter attempts to provide an overview of available information on olive fermentation phenomena, and to make a claim for health-promoting nutrients and probiotics from fermented olives, aiming at a better understanding of its potential toward improvement of health.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Documentos
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