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Influence of jam processing upon the contents of phenolics, organic acids and free amino acids in quince fruit (Cydonia oblonga Miller)

Título
Influence of jam processing upon the contents of phenolics, organic acids and free amino acids in quince fruit (Cydonia oblonga Miller)
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2004
Autores
Silva, BM
(Autor)
Outra
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Goncalves, AC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Seabra, RM
(Autor)
Outra
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Oliveira, MB
(Autor)
FFUP
Ver página pessoal Sem permissões para visualizar e-mail institucional Pesquisar Publicações do Participante Ver página do Authenticus Sem ORCID
Ferreira, MA
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Sem AUTHENTICUS Sem ORCID
Revista
Vol. 218
Páginas: 385-389
ISSN: 1438-2377
Editora: Springer Nature
Classificação Científica
FOS: Ciências agrárias > Outras ciências agrárias
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-BC3
Abstract (EN): Phenolic compounds, organic acids and free amino acids of quince were evaluated, before and after jam processing, to test the effect of thermal processing in these compounds. In addition, the composition of jams prepared with peeled and unpeeled quinces was compared. Phenolics, organic acids and free amino acids were analysed by HPLC/DAD, HPLC/UV and GC/FID, respectively.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 5
Documentos
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