Publicações com as mesmas áreas científicas da publicação Influence of the cultivar and degree of ripeness in the composition of three Portuguese olive oils.
Luis Carlos Matos (Autor) (FEUP); Pereira J. A. (Autor) (Outra); Andrade P. B. (Autor) (Outra); Seabra R. M. (Autor) (Outra); Oliveira M. B. P. P. (Autor) (Outra)
Luis Carlos Matos (Autor) (FEUP); Pereira J. A. (Autor) (Outra); Andrade P. B. (Autor) (Outra); Seabra R. M. (Autor) (Outra); Oliveira M. B. P. P. (Autor) (Outra)
Duarte P M Torres (Autor) (FCNAUP); Margarida Bastos (Autor) (FCUP); Maria Pilar Goncalves (Autor) (FEUP); Jose A Teixeira (Autor) (Outra); Ligia R Rodrigues (Autor) (Outra)
Luis Carlos Matos (Autor) (FEUP); Pereira J. A. (Autor) (Outra); Andrade P. (Autor) (Outra); Seabra R. (Autor) (Outra); Oliveira M. B. P. P. (Autor) (Outra)