Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Análise de mostos e vinhos - 2. Doseamento de açúcares e polióis em mostos e vinhos do Porto por cromatografia líquida de alta pressão
Publication

Publications

Análise de mostos e vinhos - 2. Doseamento de açúcares e polióis em mostos e vinhos do Porto por cromatografia líquida de alta pressão

Title
Análise de mostos e vinhos - 2. Doseamento de açúcares e polióis em mostos e vinhos do Porto por cromatografia líquida de alta pressão
Type
Article in International Scientific Journal
Year
1988
Authors
Margarida Ferreira
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Journal
Vol. 7 No. 2
Pages: 53-72
ISSN: 0254-0223
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
No. of pages: 20
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications

Of the same authors

Estudo comparativo de métodos de avaliação de humidade, cinzas e açúcares em mel (1989)
Article in National Scientific Journal
M. Ferreira; Maria Arminda Alves; Margarida Ferreira
Análise de mostos e vinhos - 1. Métodos de doseamento dos açúcares (1988)
Article in International Scientific Journal
Maria Arminda Alves; Margarida Ferreira
Estudos dos ácidos gordos e dos esteróis da manteiga de cacau e de seus substitutos por cromatografia em fase gasosa (1990)
Article in International Conference Proceedings Book
B. Oliveira; Margarida Ferreira; Maria Arminda Alves
Doseamento dos aminoácidos livres em mostos e Vinhos do Porto por HPLC (1990)
Article in International Conference Proceedings Book
Maria Arminda Alves; Margarida Ferreira

Of the same journal

Statistical Methods for Controlling Wine Tasting Panels (2000)
Article in National Scientific Journal
José Sarsfield Cabral; Helena Alvelos
THE DIAGNOSIS AND RECOMMENDATION INTEGRATED SYSTEM (DRIS) - FIRST APROACH FOR THE ESTABLISHMENT OF NORMS FOR VINEYARDS IN PORTUGAL (2015)
Article in International Scientific Journal
Jorge Queiroz; Carneiro, A; Óscar Pereira; Mario Cunha
Proficiency Test on FTIR Wine Analysis (2002)
Article in International Scientific Journal
José Luís Moreira; Ana Maria Marcos; Paulo Barros
Estimation of daily mean temperatures: An accurate method for the douro valley (2018)
Article in International Scientific Journal
António C. Sousa; José Borges; Carlos B. de Oliveira
Douro – Une Démarcation Pionnier (2013)
Article in International Scientific Journal
António Barros Cardoso

See all (9)

Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-21 at 06:52:05 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing