Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Caracterização química de 4 castas produtoras de Vinho do Porto-Estudo dos açúcares,ácidos orgânicos e aminoácidos livre
Publication

Publications

Caracterização química de 4 castas produtoras de Vinho do Porto-Estudo dos açúcares,ácidos orgânicos e aminoácidos livre

Title
Caracterização química de 4 castas produtoras de Vinho do Porto-Estudo dos açúcares,ácidos orgânicos e aminoácidos livre
Type
Thesis
Year
1992
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications

Of the same authors

VANTAGENS E DESVANTAGENS DA UTILIZAÇÃO DE EMBALAGENS DESCARTÁVEIS VERSUS REUTILIZÁVEIS - Refª FEUP/APED/2018-72704 (2018)
Technical Report
Belmira Neto; Joana Dias; Arminda Alves; Rita Duarte; Sara Pardilhó
Portable device and method of operation thereof for analyzing salt content in food (2020)
Patent
Arminda Alves; Carla Gonçalves; Maria João Pena; José Luís Moreira; Joaquim Gabriel Magalhães Mendes; Pinho, Olívia; Rodolfo Martins
Sorption of pesticides in deposits from drinking water networks (2015)
Poster in a National Conference
Raquel Sousa; Vera Homem; Luís Madeira; Arminda Alves

See all (360)

Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-07-21 at 06:19:08 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing