Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > A alimentação saudável um conceito construído artificialmente ao longo do Século XX
Publication

Publications

A alimentação saudável um conceito construído artificialmente ao longo do Século XX

Title
A alimentação saudável um conceito construído artificialmente ao longo do Século XX
Type
Summary of Presentation in a National Conference
Year
2015
Conference proceedings National
Pages: 16-17
XIV Congresso de Nutrição e Alimentação
Lisboa, 21-22 de Maio de 2015
Scientific classification
FOS: Medical and Health sciences
CORDIS: Health sciences
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Contact: pedrograca@fcna.up.pt
License type: Click to view license CC BY-NC
Related Publications

Of the same authors

Síntese das principais conclusões : Ciclo de conferências "O futuro da alimentação, ambiente, saúde e economia" (2012)
Technical Report
Santos, José Lima; Carmo, Isabel do; Graça, Pedro; Ribeiro, Isabel
Programa Nacional para a Vigilância da Gravidez de Baixo Risco (2015)
Technical Report
Direcção-Geral de Saúde; Graça, Pedro
Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável 2020 (2020)
Technical Report
Gregório, Maria João; Sousa, S.M.; Ferreira, B.; Figueira, I.; Taipa, M.; Bica, M.; Amaral, Teresa; Graça, Pedro
Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável 2019 (2019)
Technical Report
Gregório, Maria João; Guedes, L.; Sousa, S.; Graça, Pedro; Programa Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável

See all (215)

Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-07-23 at 13:09:45 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing