Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Project: PP-IJUP2019-SOJA PORTUGAL-17

Project: PP-IJUP2019-SOJA PORTUGAL-17

Project name: SafestPoultry - SafestPoultry: understanding the impact of organic versus inorganic zinc and copper formulas use at farm level in the safe of marketed poultry-meat
Project code: PP-IJUP2019-SOJA PORTUGAL-17
Proposing institution/Lead promoter/Coordinating entity: Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação da Universidade do Porto
Partner(s)/Co-promoter(s)/Participating institution(s): Faculdade de Farmácia da Universidade do Porto
Start date: 2019-06-14
Completion date: 2020-11-13
Financial Support to the University of Porto
Total of the University of Porto: 4.000,00 EUR
Nacional/Regional | Orçamento de Estado | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação da Universidade do Porto: 4.000,00 EUR
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-07-08 at 13:04:44 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing