Go to:
Logótipo
You are in:: Start > Publications > View > Aspectos da Percepção das “Oclusivas Fricatizadas” do Português. Contributo para a Compreensão do Processamento de Contrastes Alofónicos
Map of Premises
FC6 - Departamento de Ciência de Computadores FC5 - Edifício Central FC4 - Departamento de Biologia FC3 - Departamento de Física e Astronomia e Departamento GAOT FC2 - Departamento de Química e Bioquímica FC1 - Departamento de Matemática
Publication

Aspectos da Percepção das “Oclusivas Fricatizadas” do Português. Contributo para a Compreensão do Processamento de Contrastes Alofónicos

Title
Aspectos da Percepção das “Oclusivas Fricatizadas” do Português. Contributo para a Compreensão do Processamento de Contrastes Alofónicos
Type
Academic Work
Year
1995
Authors
Scientific classification
FOS: Humanities > Other humanities
CORDIS: Humanities > language sciences > Linguistics > Phonetics
Associated Institutions
FLUP - Faculdade de Letras da Universidade do Porto
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Reference: Provas de Aptidão Pedagógica e Capacidade Científica
No. of pages: 225
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications
Recommend this page Top
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Ciências da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z  I Guest Book
Page created on: 2024-07-20 at 01:25:32 | Acceptable Use Policy | Data Protection Policy | Complaint Portal