Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Publications > View > Avaliação e gestão do risco de desenvolvimento de histamina nas linhas de processamento de conservas de atum
Publication

Avaliação e gestão do risco de desenvolvimento de histamina nas linhas de processamento de conservas de atum

Title
Avaliação e gestão do risco de desenvolvimento de histamina nas linhas de processamento de conservas de atum
Type
Thesis
Year
2024-04-04
Authors
Ana Isabel Moreira Cruz
(Author)
ICBAS
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Scientific classification
FOS: Agrarian Sciences > Veterinary science
Other information
Language: Portuguese
Documents
File name Description Size
Submissão_Relatório de estágio Ana Cruz MIMV Avaliação e gestão do risco de desenvolvimento de histamina nas linhas de processamento de conservas de atum 1053.73 KB
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Desporto da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-10-22 at 10:10:27 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book