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Effects of preharvest, harvest and postharvest factors on the quality of pear (cv. 'Rocha') stored under controlled atmosphere conditions

Título
Effects of preharvest, harvest and postharvest factors on the quality of pear (cv. 'Rocha') stored under controlled atmosphere conditions
Tipo
Artigo em Revista Científica Internacional
Ano
2004
Autores
Galvis Sanchez, AC
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
Fonseca, SC
(Autor)
Outra
Morais, AMMB
(Autor)
Outra
A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. A pessoa não pertence à instituição. Ver página do Authenticus Sem ORCID
F. Xavier Malcata
(Autor)
Outra
Revista
Vol. 64 1
Páginas: 161-172
ISSN: 0260-8774
Editora: Elsevier
Outras Informações
ID Authenticus: P-000-8SQ
Abstract (EN): Pears (cv. 'Rocha') grown at two locations and picked up at various times during the harvest season were assessed for firmness and colour, following 9 mo of storage under air or under controlled atmosphere conditions. A second-order polynomial was able to accurately fit the effect of time of harvest on pear's quality, in an essentially empirical modelling effort; the best estimates of the parameters therein depend on the growing location, as well as on the atmosphere gas composition prevailing during storage.
Idioma: Inglês
Tipo (Avaliação Docente): Científica
Nº de páginas: 12
Documentos
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