Interelationships between microbiological, physico-chemical and biochemical properties of Terrincho ewe cheese and contents of biogenic amines

Tipo ID Título Ano DOI Estado Revista Importada do Authenticus? Participantes Participantes (Papel) Participantes (Afiliação) Indexação Classificação Científica Instituições
Artigo em Revista Científica Internacional 47152 Interelationships between microbiological, physico-chemical and biochemical properties of Terrincho ewe cheese and contents of biogenic amines 2004 Versão Pendente de Verificação JOURNAL OF FOOD PROTECTION Vol. 67 p. 2779-2785 Não
  • Pinho, Olívia
  • Pintado, Ana
  • Gomes, Ana
  • Pintado, Manuela
  • Malcata, Xavier
  • Ferreira, Isabel
  • (Autor)
  • (Autor)
  • (Autor)
  • (Autor)
  • (Autor)
  • (Autor)
  • FCNAUP
  • Outra
  • Outra
  • Outra
  • Outra
  • FCNAUP
  • FOS : Ciências médicas e da saúde > Ciências da saúde
  • CORDIS : Ciências da Saúde