Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Publications > View > Quantidade de sal presente nas refeições servidas em  Cantinas Universitárias. Resultados de uma intervenção  para reduzir e controlar o conteúdo de sal adicionado
Map of Premises
Principal
Publication

Quantidade de sal presente nas refeições servidas em  Cantinas Universitárias. Resultados de uma intervenção  para reduzir e controlar o conteúdo de sal adicionado

Title
Quantidade de sal presente nas refeições servidas em  Cantinas Universitárias. Resultados de uma intervenção  para reduzir e controlar o conteúdo de sal adicionado
Type
Thesis
Year
2022-11-23
Authors
Ana Patrícia Fernandes Faria
(Author)
FCNAUP
Scientific classification
FOS: Medical and Health sciences
Other information
Language: Portuguese
Documents
File name Description Size
Dissertação_MCG_APF_Publicação_versão final Quantidade de sal presente nas refeições servidas em Cantinas Universitárias. Resultados de uma intervenção para reduzir e controlar o conteúdo de sal adicionado 3237.06 KB
Related Publications

Of the same authors

Association between Energy Density and Diet Cost in children (2013)
Poster in an International Conference
Faria, Ana; Moreira, Pedro; Rosário, Rafaela; Costa, Ana; Albuquerque, Ana; Teixeira, Vitor; Barros, Renata; Lopes, Óscar; Moreira, André; Padrão, Patrícia
Association between energy density and diet cost in children (2013)
Summary of Presentation in an International Conference
Faria, Ana; Moreira, Pedro; Rosário, R.; Araújo, A.; Albuquerque, G.; Teixeira, Vítor; Barros,Renata; Lopes, O.; Moreira, André; Padrão, Patrícia
Assessment of sodium levels in Portuguese supermarket foods: A global benchmark perspective (2024)
Article in International Scientific Journal
Almeida, Carla; Lopes, Eduarda; Faria, Ana Patrícia; Azevedo, José; Padrão, Patrícia
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Medicina Dentária da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-12 at 20:32:29 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book