Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Publications > View > Avaliação quantitativa do teor de sal em refeições servidas em unidades de alimentação e nutrição
Map of Premises
Principal
Publication

Avaliação quantitativa do teor de sal em refeições servidas em unidades de alimentação e nutrição

Title
Avaliação quantitativa do teor de sal em refeições servidas em unidades de alimentação e nutrição
Type
Summary of Presentation in a National Conference
Year
2019
Authors
Santos, D.A.
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Rocha, Ada
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page View ORCID page
Lima, J.P.
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Conference proceedings National
Pages: 65-66
12.ª Reunião Anual PORTFIR
Lisboa, 15 de outubro de 2019
Indexing
Scielo Portugal
Scientific classification
CORDIS: Health sciences
FOS: Medical and Health sciences
Other information
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
File name Description Size
ava 1174.09 KB
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Medicina Dentária da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-14 at 12:07:27 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book