Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Publications > View > Otimização do processo de fabrico de um queijo de ovelha amanteigado
Map of Premises
Principal
Publication

Otimização do processo de fabrico de um queijo de ovelha amanteigado

Title
Otimização do processo de fabrico de um queijo de ovelha amanteigado
Type
Thesis
Year
2014-12-15
Authors
Ana Raquel Ferreira Rodrigues
(Author)
FCUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Scientific classification
FOS: Natural sciences
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
License type: Click to view license CC BY-NC
Documents
File name Description Size
TESE FINAL Otimização do processo de fabrico de um queijo de ovelha amanteigado 1779.70 KB
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Medicina Dentária da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-10-13 at 23:10:30 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book