Go to:
Logótipo
Você está em: Start > Publications > View > Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústria
Map of Premises
Principal
Publication

Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústria

Title
Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústria
Type
Article in National Scientific Journal
Year
2016
Authors
F. Rodrigues
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Beatriz B P P Oliveira
(Author)
FFUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page Without ORCID
Other information
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
File name Description Size
2016 Riscos e alimentos castanha 1056.74 KB
Related Publications

Of the same authors

Citotoxicity evaluation of a new ingredient with cosmetic proposals incorporated into a hand cream (2015)
Poster in an International Conference
F. Rodrigues; B. sarmento; Maria Helena Amaral; Beatriz B P P Oliveira
Medicago: A Promising Source of Bioactive Compounds (2017)
Another Publication in an International Scientific Journal
F. Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira
Coffee silverskin extracts: a new natural ingredient obtained from coffee by-products (2015)
Article in International Scientific Journal
F. Rodrigues; M B P P Oliveira
Castanea sativa Bur: An undervalued by-product but a promising cosmetic ingredient (2017)
Article in International Scientific Journal
D. Pinto; N. Braga; F. Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira
Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability study (2016)
Article in International Conference Proceedings Book
T. Moreira; J. Santos; A.S.G. Costa; D. Pinto; F. Pimentel; A. I. Oliveira; F. Rodrigues; M B P P Oliveira

See all (7)

Of the same journal

Uma nova era para Quercus spp.: sustentabilidade de recursos naturais subvalorizados (2016)
Article in National Scientific Journal
Ana F. Vinha; J. C. M. Barreira; A.S.G. Costa; M B P P Oliveira
Suplementos alimentares para perda de peso: serão eficazes e seguros? (2012)
Article in National Scientific Journal
SD Campos; MBPP Oliveira
Qualidade do mel: evolução ao longo do armazenamento (2013)
Article in National Scientific Journal
Sonia Soares; Anabela S. G. Costa; Rita C. Alves; Antónia Nunes; M. Beatriz P. P. Oliveira
Possíveis contaminantes de óleos de fritura (2014)
Article in National Scientific Journal
Tânia Gonçalves Albuquerque; Helena Soares Costa; Ana Sanches Silva; M. Beatriz Oliveira
Novas metodologias para a identificação de adulterações de produtos cárneos com carne de cavalo (2015)
Article in National Scientific Journal
L Meira; I Mafra; J Costa; J S Amaral; F. Ramos; M B P P Oliveira

See all (17)

Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Medicina Dentária da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-12 at 03:29:20 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book