Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Identificação dos pontos críticos de controlo (CCP) numa linha de processamento de sardinha avulso congelada em túnel. Identificação do perigo, estabelecimento de medidas de controlo, monitorização e verificação
Publication

Publications

Identificação dos pontos críticos de controlo (CCP) numa linha de processamento de sardinha avulso congelada em túnel. Identificação do perigo, estabelecimento de medidas de controlo, monitorização e verificação

Title
Identificação dos pontos críticos de controlo (CCP) numa linha de processamento de sardinha avulso congelada em túnel. Identificação do perigo, estabelecimento de medidas de controlo, monitorização e verificação
Type
National Conference Proceedings Book
Year
2001
Authors
Luis Carlos Matos
(Author)
FEUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page View ORCID page
Oliveira M. B. P. P.
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Conference National
5º Encontro de Química de Alimentos
Escola Superior de Biotecnologia, Porto, 8 a 11 de Maio de 2001
Scientific classification
FOS: Agrarian Sciences > Agricultural biotechnology
CORDIS: Technological sciences > Technology > Biotecnology > Food biotechnology
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications

Of the same authors

Evolution with ripening of tocopherols, chlorophylls and carotenoids contents of monovarietal olive oils. (2002)
Summary of Presentation in an International Conference
Luis Carlos Matos; Pereira J. A.; Andrade P. B.; Seabra R. M.; Oliveira M. B. P. P.
Caracterização química de azeites varietais das cultivares Cobrançosa, Madural e Verdeal Transmontana obtidos de azeitonas com diferentes índices de maturação (2001)
National Conference Proceedings Book
Luis Carlos Matos; Pereira J. A.; Andrade P.; Seabra R.; Oliveira M. B. P. P.

Of the same scientific areas

New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulans (2012)
Article in International Scientific Journal
Domingues, A.; Nobre, C.; Rodrigues, L.R.; Peres, A.M.; Torres, Duarte; Rocha, I.; Lima, N.; Teixeira, José
Characterization of galactooligosaccharides produced by immobilized beta-galactosidase onto magnetized Dacron (2011)
Article in International Scientific Journal
Neri, David; Balcão, Victor; Cardoso, Susana; Silva, Artur; Domingues, Maria; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, José António
Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable food (2013)
Article in International Conference Proceedings Book
Torres, Duarte
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-07-19 at 04:21:04 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing