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Perfil químico e autenticidade de variedades de amêndoa

Title
Perfil químico e autenticidade de variedades de amêndoa
Type
Article in International Conference Proceedings Book
Year
2010
Authors
Barreira, João C.M.
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Ferreira, Isabel C.F.R.
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Oliveira, Beatriz
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Pereira, J.A.
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Other information
Authenticus ID: P-010-VPV
Abstract (EN): A amêndoa e o fruto seco de maior importância em todo 0 mundo, com especial relevo para a região mediterrânica, da qual são obtidos cerca de 28% da produção mundial. Em Portugal, a amêndoa e um produto tradicional, especial mente cultivado no Algarve, Baixo Alentejo e Terra Quente Transmontana, com 24522 explorações ocupando uma área de 36530 hectares. Considerando esta dimensão produtiva, e imperativo que se estabeleçam parâmetros qualitativos e quantitativos que identifiquem uma determinada variedade de amêndoa, comprovando a sua autenticidade.
Language: English
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
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