Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Doseamento dos aminoácidos livres em mostos e Vinhos do Porto por HPLC
Publication

Publications

Doseamento dos aminoácidos livres em mostos e Vinhos do Porto por HPLC

Title
Doseamento dos aminoácidos livres em mostos e Vinhos do Porto por HPLC
Type
Article in International Conference Proceedings Book
Year
1990
Authors
Margarida Ferreira
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Conference proceedings International
III Congresso Nacional y I Internacional Farmaceutico de alimentacion
Alicante, Espanha
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications

Of the same authors

Estudo comparativo de métodos de avaliação de humidade, cinzas e açúcares em mel (1989)
Article in National Scientific Journal
M. Ferreira; Maria Arminda Alves; Margarida Ferreira
Análise de mostos e vinhos - 1. Métodos de doseamento dos açúcares (1988)
Article in International Scientific Journal
Maria Arminda Alves; Margarida Ferreira
Estudos dos ácidos gordos e dos esteróis da manteiga de cacau e de seus substitutos por cromatografia em fase gasosa (1990)
Article in International Conference Proceedings Book
B. Oliveira; Margarida Ferreira; Maria Arminda Alves
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-22 at 17:55:31 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing