Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Sustentabilidade na produção e consumo agroalimentar na base da inovação na formação oferecida na Universidade do Porto
Publication

Publications

Sustentabilidade na produção e consumo agroalimentar na base da inovação na formação oferecida na Universidade do Porto

Title
Sustentabilidade na produção e consumo agroalimentar na base da inovação na formação oferecida na Universidade do Porto
Type
Book
Year
2022
Authors
Carvalho, S.
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Rocha, Ada
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page View ORCID page
Rodrigues, Sara
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page View ORCID page
Scientific classification
CORDIS: Health sciences
FOS: Medical and Health sciences
Other information
Resumo (PT):
Abstract (EN):
Type (Professor's evaluation): Scientific
Notes: Republicação de artigo publicado em Cadernos de Inovação Pedagógica nº2, 77- 99. Unidades curriculares INOVPED da Universidade do Porto. Existe um exemplar em papel disponível para consulta e empréstimo na FCNAUP.SDI.Biblioteca.
ISBN: 978-989-746-330-3
Collection: Transversalidade e Criatividade
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications
Recommend this page Top
Copyright 1996-2024 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z  I Guest Book
Page created on: 2024-09-27 at 14:21:18 | Acceptable Use Policy | Data Protection Policy | Complaint Portal