Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Adaptação da textura dos alimentos regionais para pacientes com disfagia – reinterpretação de um produto fumado.
Publication

Publications

Adaptação da textura dos alimentos regionais para pacientes com disfagia – reinterpretação de um produto fumado.

Title
Adaptação da textura dos alimentos regionais para pacientes com disfagia – reinterpretação de um produto fumado.
Type
Thesis
Year
2021-12-06
Authors
Sandra Cristina Couto da Silva
(Author)
FCNAUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Scientific classification
FOS: Medical and Health sciences > Health sciences
Other information
Language: Portuguese
Documents
File name Description Size
Tese_Mestrado_MCG_Sandra Silva_versao_final Adaptação da textura dos alimentos regionais para pacientes com disfagia – reinterpretação de um produto fumado. 31572.45 KB
Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-09-13 at 03:15:08 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing | Electronic Yellow Book