Go to:
Logótipo
Comuta visibilidade da coluna esquerda
Você está em: Start > Publications > View > Possíveis contaminantes de óleos de fritura
Publication

Publications

Possíveis contaminantes de óleos de fritura

Title
Possíveis contaminantes de óleos de fritura
Type
Article in National Scientific Journal
Year
2014
Authors
Tânia Gonçalves Albuquerque
(Author)
FFUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications Without AUTHENTICUS Without ORCID
Helena Soares Costa
(Author)
FFUP
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
Ana Sanches Silva
(Author)
Other
The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. The person does not belong to the institution. Without AUTHENTICUS Without ORCID
M. Beatriz Oliveira
(Author)
FFUP
View Personal Page You do not have permissions to view the institutional email. Search for Participant Publications View Authenticus page Without ORCID
Scientific classification
FOS: Natural sciences
Other information
Language: Portuguese
Type (Professor's evaluation): Scientific
Documents
We could not find any documents associated to the publication.
Related Publications

Of the same authors

Perfil de ácidos gordos, colesterol e teor de sal de “Nuggets” de frango (2014)
Article in National Scientific Journal
Tânia Gonçalves Albuquerque; M. Beatriz Oliveira; Ana Sanches Silva; Helena Soares Costa
As principais fontes de sal na alimentação: análise do panorama nacional (2013)
Article in National Scientific Journal
Tânia Gonçalves Albuquerque; M. Beatriz Oliveira; Ana Sanches Silva; Helena Soares Costa

Of the same journal

Utilização de subprodutos da castanha: um desafio para a indústria (2016)
Article in National Scientific Journal
F. Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira
Uma nova era para Quercus spp.: sustentabilidade de recursos naturais subvalorizados (2016)
Article in National Scientific Journal
Ana F. Vinha; J. C. M. Barreira; A.S.G. Costa; M B P P Oliveira
Suplementos alimentares para perda de peso: serão eficazes e seguros? (2012)
Article in National Scientific Journal
SD Campos; MBPP Oliveira
Qualidade do mel: evolução ao longo do armazenamento (2013)
Article in National Scientific Journal
Sonia Soares; Anabela S. G. Costa; Rita C. Alves; Antónia Nunes; M. Beatriz P. P. Oliveira
Novas metodologias para a identificação de adulterações de produtos cárneos com carne de cavalo (2015)
Article in National Scientific Journal
L Meira; I Mafra; J Costa; J S Amaral; F. Ramos; M B P P Oliveira

See all (17)

Recommend this page Top
Copyright 1996-2025 © Faculdade de Direito da Universidade do Porto  I Terms and Conditions  I Acessibility  I Index A-Z
Page created on: 2025-08-06 at 17:02:48 | Privacy Policy | Personal Data Protection Policy | Whistleblowing